Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ: Συναγερμός στον Λευκό Οίκο -Εστάλη φάκελος με δηλητήριο

Η αμερικανική σημαία έξω από τον Λευκό Οίκο

 Συναγερμός σήμανε πριν λίγες ημέρες στον Λευκό Οίκο, καθώς εντοπίστηκε φάκελος με τη θανατηφόρα ουσία ρικίνη που είχε στόχο τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πραγματοποιήθηκαν δύο δοκιμές για να επιβεβαιωθεί ότι ο συγκεκριμένος φάκελος περιείχε ρικίνη. Σημειώνεται ότι όλα τα γράμματα για τον Λευκό Οίκο ταξινομούνται και ελέγχονται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, πριν φτάσουν εντός του κτηρίου.

Οι New York Times ανέφεραν πως ομοσπονδιακοί πράκτορες επιβεβαίωσαν πως ο φάκελος περιείχε ρικίνη, μια ισχυρά τοξική πρωτεΐνη που έχει χρησιμοποιηθεί σε βασανισμούς και δολοφονίες. Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές από πού εστάλη ο επίμαχος φάκελος, ωστόσο οι ερευνητές πιστεύουν τοποθεσία προέλευσης ήταν ο Καναδάς.

Το FBI απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι οι υπηρεσίες του, «η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Εποπτείας των αμερικανικών ταχυδρομείων ερευνούν ύποπτη επιστολή η οποία παρελήφθη σε κυβερνητικό ταχυδρομικό κέντρο. Αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει γνωστή απειλή για την δημόσια ασφάλεια».

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό από τον Λευκό Οίκο. Σημειώνεται πως αντίστοιχες επιστολές με ρικίνη είχαν σταλεί και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

 

ΠΗΓΗ:https://www.iefimerida.gr/kosmos/ipa-synagermos-leyko-oiko-fakelos-dilitirio

 

 

 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ):Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ συνεχίστε την ανάγνωση: https://naysika.blogspot.com/2020/07/e.syellinonsyneleysisanaggeliaartemissorras.html  

 
 





Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ : https://e-sy.gr/
 

 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea 
 


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://politikosforeas.e-sy.gr/wp-content/uploads/idritiki-diakirixi-forea.pdf


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015-1-1.pdf


 
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://e-sy.gr/wp-content/uploads/w-katastatiko-esy.pd     

Δεν υπάρχουν σχόλια