Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 6-4-22

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 6-4-22

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Ε.ΣΥ. ΚΠΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30, Τ.Κ. 50132, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΛΛΑΣ

ΤΗΛ: 2461302561, EMAIL: esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Την Κοζάνη επισκέφτηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να παραστεί στα εγκαίνια ενός από τα μεγαλύτερα  ιδιωτικά φωτοβολταϊκά πάρκα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το έργο εξαγοράστηκε από τον ιδιωτικό όμιλο ΕΛΠΑ (ελληνικά πετρέλαια) ενώ την κατασκευή του ανέλαβε γερμανική εταιρία.

Πρόκειται για μια έκταση 4.500 στρεμμάτων καθαρών βοσκότοπων, όπου, οι  κτηνοτρόφοι της περιοχής κι ανάμεσα τους και νέοι, επέλεξαν να μείνουν στα χωριά τους και να ασχοληθούνε με την κτηνοτροφία ελευθέρας βοσκής. Λόγω της κατασκευής του πάρκου αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα βοσκής των ζώων τους  κι επικείμενο κίνδυνο να κλείσουν τις κτηνοτροφικές μονάδες τους και ίσως να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν και τα χωριά τους προς ανεύρεση εργασίας.  

Σε μια εποχή, που η διατροφική κρίση έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης αλλά και του πρωθυπουργού, πρέπει να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή, ένα τέτοιο έργο έχει φέρει από τη μια σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους της περιοχής, στην ίδια την δημοτική γη τους και από την άλλη, έχει μειώσει την τόσο σημαντική εγχώρια παραγωγή.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης, πως η λιγνιτική παραγωγή θα αυξηθεί στο 50 % για τα επόμενα 2 έτη ενώ η λειτουργία των εργοστασίων θα παραταθεί σίγουρα έως το 2028 παραδεχόμενος έτσι την εντελώς λάθος πολιτική του στο θέμα της ενέργειας.

Σε μια δίκαιη και ανθρωποκεντρική πολιτεία η ενέργεια πρέπει να χαρακτηρίζεται και να είναι αγαθό, παρεχόμενο σε όλους τους πολίτες και όχι πανάκριβο προϊόν προς πώληση.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πραγματικές πηγές ζωής και πρέπει να υπάρχουν αρμονικά και με ισορροπία και όχι εις βάρος του περιβάλλοντος, της πανίδας και της χλωρίδας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 

 

 

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ):Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ συνεχίστε την ανάγνωση: https://naysika.blogspot.com/2020/07/e.syellinonsyneleysisanaggeliaartemissorras.html

 
Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:





 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://politikosforeas.e-sy.gr/wp-content/uploads/idritiki-diakirixi-forea.pdf
 
 
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea 



ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015-1-1.pdf



 
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://e-sy.gr/wp-content/uploads/w-katastatiko-esy.pdf     
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΕΙΣ: 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ https://www.artemis-sorras.gr/

 

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 
 
 

SACRED ELLANIA TEXTS:https://www.aitherikigrafi.gr/sacred-ellania-texts?fbclid=IwAR1mo6Dq1L2IPTxhxFg1ay79Vn_2CyAUmBiLaQYU3aw1wkaYzQGnmwrataE

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια