Μια αυτοκτονία. Σαν τις χιλιάδες άλλες αυτοκτονίες των Ελλήνων στα χρόνια των μνημονίων που μας έγιναν πλέον ρουτίνα και περνούν ανέπαφα από την νόηση μας. Συνηθίσαμε να προσπερνούμε τόσο ανόητα τους λόγους που ωθούν τους ανθρώπους στην απόφαση τους αυτή ως να είμαστε τελείως ξένοι προς τον συνάνθρωπο και να αποκλείουμε δι' εαυτούς την βίωση παρόμοιων συνθηκών.

Όταν ετέθησαν σε αναστολή οι μη τρυπημένοι υγειονομικοί τα αισθήματα του κόσμου ήταν ανάμικτα βάσει της τοποθέτησής τους όσον αφορά την κορώνα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως είναι αληθές ότι όλοι μας είτε θετικά είτε αρνητικά προσκείμενοι στο θέμα τους ξεχάσαμε τελείως διότι άλλοι είχαν άνετο βιοπορισμό και άλλοι κουτσά στραβά τα έφερναν βόλτα.

Και να τώρα που ξαφνικά από μια πολύ δυσάρεστη είδηση γίναμε όλοι εραστές της ζωής. Οποία υποκρισία. Οποία υστερόβουλη εκδήλωση για την Χρυσάνθη.

Ξεχάσαμε ότι είμαστε άνθρωποι. Η διαλυμένη συνοχή της κοινωνίας αποδείχθηκε περίτρανα. Τα δάκρυα είναι άχρηστα. Θα ακούσουμε δηλώσεις κάποιων σε κάποιες θέσεις αλλά γνωρίζω ότι είναι εκ του πονηρού και για εντυπωσιασμό οπότε τις απορρίπτω πριν τις ακούσω.

Εγώ προσωπικά άκουσα την φωνή του κ. Αρτέμη Σώρρα και διάβασα και γνωρίζω τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις περί υγείας και των συναφών οι οποίες κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο με την αναγνώριση του πολιτικού φορέα.

Ίσως η Χρυσάνθη να μας αφυπνίσει.

Δίκαιο πέρασμα Χρυσάνθη.

Υ.Γ.ΦΟΝΟΣ

Χρήστος Κράγιας.

πηγη:https://esykpddm.blogspot.com/2022/10/blog-post_30.html?fbclid=IwAR1n06oM9cP2Oqj8PnMlcCXP9yp7I3wwWhHDDq9lCALoN-RlqVOXjipb7OE

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!