Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπούλινγκ...

 


 Δεν θα αναλύσουμε σήμερα τι είναι το μπούλινγκ δεν χρειάζεται διότι θεωρώ ότι όλοι γνωρίζουμε περί αυτού αρκετά οπότε είναι πλεονασμός. Όμως καλόν είναι να επισημάνουμε κάποιες μορφές αυτού που επιδρούν επάνω μας καθημερινώς και με μεγαλύτερη ένταση.

Φρονώ ότι ο σημερινός Έλλην πολίτης είναι θύμα του μπούλινγκ που εφαρμόζει με ιδιαίτερο μένος θα έλεγα η κυβέρνηση που διαχειρίζεται την σημερινή πραγματικότητα. Ζούμε την αυταρχικότητα και το πείσμα ο κάθε άνθρωπος πάση θυσία να υποκύψει σε δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες από το κοινοβούλιο εκπορευόμενες.

Νόμοι επί νόμων σε μορφή χειμάρρου αντί να προστατεύουν να καλυτερεύουν την ζωή μας επιβάλλουν ολοένα και χειρότερα καταστάσεις διαβίωσης και επιβίωσης. Καταναγκαστικές πρακτικές περιορίζουν την ελευθερία μας καλυμμένες με απατηλά περιτυλίγματα. Μεγαλοστομίες πολιτικών που δήθεν ενδιαφέρονται για εμάς αποδεικνύονται άνευ ουσίας.

Εδώ οι κυβερνήσεις διαθέτουν ένα τρομερό οπλοστάσιο : τα ΜΜΕ. Έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος που ταΐζεται με ποτά του χρήματος κάνει το μαύρο - άσπρο. Ειδικά η τηλεόραση χειρίζεται δυστυχώς την νοημοσύνη του πολίτη και τον καθιστά πειθήνιο δεκτή των όσων παρουσιάζονται ως ενημέρωση με έναν τρόπο επιστημονικό που έχει αναγάγει το ψεύδος και την διαστρέβλωση της αλήθειας σε σημαία. Βομβαρδίζεται το κοινό με ειδήσεις κακές η και άσχετες με τα ενδιαφέροντα του και αποπροσανατολίζεται από τα προβλήματα του. Πόλεμοι – φόνοι – θάνατος - πόνος - πίκρα είναι ότι προσφέρεται από την TV γι’ αυτό και ασυνείδητα περιμένουμε από τα δελτία ειδήσεων να μάθουμε πόσοι συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν υπό τις οποίες συνθήκες και βεβαίως στα θέματα περί υγείας και επιδημιών που κυριαρχούν σήμερα και παρασύρουν τους πολίτες σε καταστάσεις αλλοφροσύνης.

Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος μπούλινγκ που εφαρμόζεται και σίγουρα δεν το έχετε αντιληφθεί.

Είναι αυτά που δεν μας λένε και " σκίζονται " για να τα κρύψουν διότι αν ο λαός τα γνωρίσει τότε η θέση τους η ύπαρξη τους τελειώνει. Και να είμαι σαφής εξηγούνται:

Ενώ στην πολιτική ζωή του τόπου όλοι αναφέρονται στα κόμματα της Βουλής όπως και στα εκατοντάδες μικροκομματίδια και αναδυόμενους αρχηγούς των με καθημερινή συχνότητα και ένταση, αποσιωπάται εντελώς η παρουσία του τεράστιου εθνικού πολιτικού φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις και του ιδρυτή της και προέδρου κ. Αρτέμη Σώρρα. Αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν στις κατ' επανάληψη αθωώσεις αυτού από ανυπόστατες χαλκευμένες κατηγορίες .

Ουδέν αναφέρεται για τις προγραμματικές δηλώσεις, για τις ανθρώπινες αξίες, για το ευοίωνο μέλλον που προσφέρεται για τους πρωτοφανείς προϋπολογισμούς, για την αλήθεια που για πρώτη φορά αντικρύζει ο Έλλην πολίτης.

Η Ελλήνων Συνέλευσις ήρθε για να καταστήσει τον Έλληνα πάλι κυρίαρχο του πλανήτη και αυτό πονάει σε κάποιους κύκλους που αφού τα ψεύδη τους δεν πέρασαν τώρα με το μπούλινγκ του αποκλεισμού από το ΜΜΕ και κάθε δημοσιογραφικού μέσου προσπαθούν να φέρουν σε αφάνεια τη τεράστια πορεία του Έλληνα πολίτη σε αίσιο τέλος.

Και το τέλος θα είναι αίσιο διότι ο πολίτης σήμερα γνωρίζει νόμους αρχές και αξίες. Διότι σήμερα ο πολίτης δια της Ελλήνων Συνέλευσις επανατοποθετείται στο σημείο που του αξίζει . Στο βάθρο της ελευθερίας.

Χρήστος Κράγιας

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια