Είναι γνωστόν τοις πάση ότι όλα τα κράτη του πλανήτη έχουν μεταξύ τους σχέσεις και επαφές. Πολιτικές – οικονομικές – στρατιωτικές - πολιτιστικές ανταλλαγές είναι μια καθημερινότητα που στήνει σκηνικά συνεργασιών ή και αντιπαραθέσεων.

Είναι επίσης γνωστόν ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια θέματα όχι βέβαια συνολικά αλλά με επιμέρους ανάλογα με τις σπουδές τους και τις γνώσεις τους. Είναι οι λεγόμενοι ειδικοί αναλυτές με ιδιαίτερη πείρα που μεταφέρουν και γνωστοποιούν σ' εμάς τις διαφορές εξελίξεις. Και είναι γνωστόν ότι εδώ στην πατρίδα μας υπάρχουν τέτοια άτομα και μάλιστα αξιολογότατα τα οποία ανάλογα με τα θέματα που ασχολούνται έχουν κι ένα κοινό που τα παρακολουθεί.

Βέβαια το πλέον γνωστό είναι ότι εδώ στον τόπο μας υπάρχουν και μύρια σε αριθμό άτομα που ασχολούνται επί παντός επιστητού. Είναι όλοι αυτοί που διαφημίζουν τις γνώσεις τους για θέματα που και οι ειδικοί διστάζουν να εκφραστούν.

Ο λόγος όλων αυτών που προανέφερα είναι οι πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ. Οπωσδήποτε ως κράτος μας αφορούν τα αποτελέσματα που επηρεάζουν πολλούς τομείς της ζωής μας και σωστό είναι να εξετάζουμε ως κράτος εννοώ ο τι τυχόν είναι δυνατόν να προκύψει.

Αν όλους αυτούς τους ειδικούς του καφενείου τους ρωτήσει κανείς για το Ελληνικό γίγνεσθαι θα απαντήσουν το πιθανότερο με στόμφο : έλα μωρέ όλα στον κόσμο ξεκινούν από την Αμερική!!!!.

Είπαμε ότι υπάρχει διεθνής αλληλεξάρτηση αλλά καλόν είναι να βλέπουμε πρώτα την πατρίδα μας και μετά να εντρυφούμε στα των άλλων και ειδικά τα των ΗΠΑ.

Και η Ελλήνων Συνέλευσις έχει δώσει μέχρι τώρα πάμπολλες ευκαιρίες στον λαό και στους " ειδικούς " να αφουγκραστούν και να ιχνηλατήσουν τις διακηρύξεις της. Έχει θέσει πειστικά επί τάπητος πλείστα όσα θέματα μας αφορούν και χωρίς φανφάρες εξηγεί και αποδεικνύει τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Προτείνει και γνωστοποιεί στους πολίτες όλα εκείνα τα μέσα που είναι απαραίτητα ώστε η πατρίδα μας να ελευθερωθεί από την σκοτεινή διεθνή δυναστεία αυτήν που διορίζει προέδρους πρωθυπουργούς και μοιράζει διεθνή αξιώματα σε ιδιοτελή εξαρτημένα ανθρωπάκια.

Με την φωνή του κ. Αρτέμη Σώρρα γίναμε κοινωνοί νόμων αρχών και αξιών που ευλαβικά πρέπει να τηρήσουμε μέχρι τέλους.

Είναι ο Έλλην Άνθρωπος που έβγαλε τους πολίτες από το σκότος την πλάνη την λήθη. Δεν μας ζητάει και κάτι δύσκολο παρά μόνον την ένωσή μας κάτω από την ομπρέλα του εθνικού πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

Ας τον ακούσουμε προσεκτικά. Είναι άκρως ενδιαφέροντα τα όσα λέει και εθνικά ωφέλιμα.

Επιλέγουμε με ελεύθερη βούληση αν θα συμπράξουμε με την Ε. ΣΥ ή αν θα σταθούμε απέναντι.

Χρήστος Κράγιας


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ : https://www.artemis-sorras.gr/tta

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:  https://www.artemis-sorras.gr/ofc-payment-orders

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ –ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.artemis-sorras.gr/node/109

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.e-synews.gr/wp/2019/11/02/apologitiko-ypomnima-artemi-sorra-meros-1-2/

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ : https://e-sy.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015.pdf

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/12/E-SY-VCH-02-01-2015-SUB.pdf

Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ:2461302561 esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com 

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 


ΤΗΛ :6949611037 / 6977173042

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ